Aanschuiftafel Bunga lili
Oosters eten voor het goede doel!
WelkomEven kennismakenVerslag Indonesie reis 2010Waarom Bunga liliFoto'sInteressante linksGastenboekContactRoutebeschrijving
Gastenboek

Ook benieuwd hoe het is om bij Aanschuiftafel Bunga Lili aan te schuiven? Lees dan hier de reacties van mensen die onlangs bij ons zijn aangeschoven!

 

 

Helmich op 23-10-2016 14:59
Wat een geweldige avond. Onze 3 doelstellingen zijn helemaal bereikt. De band tussen de deelnemende 15 buren in onze woonomgeving is versterkt, heerlijk gegeten en het goede doel gesteund. Van zeer dichtbij heb ik gezien wat er allemaal voor nodig. Inkopen doen, voorbereiden, koken, warm houden en de presentatie verzorgen. Sonja en Boelo BEDANKT. Een top avond met 'finger lickin' good food'.
Stichting Tileng is vat en zeker heel blij met jullie.

Alle goeds van,
Helmich
 
Hennie Coulier op 03-03-2013 11:47
We hebben afgelopen vrijdag met 5 bevriende stellen de 70e verjaardag van een vriend van ons gevierd met een avondje Bunga Lili. Wat hebben we genoten van de hartelijke ontvangst, de ambiance en de gastvrijheid van Sonja en Boelo. En .. natuurlijk niet te vergeten: Het heerlijke eten !
De Aanschuiftafel Bunga Lili is een regelrechte aanrader !!!
En het fantastische doel: de Stichting Tlieng,, waar al het geld aan gedoneerd wordt, maakt Bunga Lili nog aantrekkelijker.
Sonja, Boelo en Ank, heel erg bedankt voor de heerlijke avond en veel succes gewenst met Bunga Lili en jullie mooie werk voor de Stichting Tileng.

Hennie en Jean Coulier
 
charlotte tielrooij op 17-08-2012 17:36
Dag Sonja en Boelo,
Ik wil jullie ook op deze manier bedanken dat ik bij en met jullie mijn 60ste verjaardag mocht vieren. Ik kijk er met veel plezier op terug.
Een lieve groet van
Charlotte
 
Heeft u ook heerlijk gegeten bij Aanschuiftafel Bunga Lili? In ons gastenboek kunt u over uw ervaring vertellen.

Naam:
Bericht:
Controlegetal (hoeveel is 2 plus 3?):